Prejudiciu imens pentru Jack Grealish! A fost jefuit, iar hoții au plecat cu bijuterii și ceasuri de milioane de euro

Jack Grealish jefuit Manchester City Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Decembrie 2023, 10:28
Data actualizarii: Vineri 29 Decembrie 2023, 11:02

Victoria cu Everton din Premier League, scor 3-1, a avut și o parte nefericită pentru Jack Grealish, jucătorul lui Manchester City. 

Internaţionalul englez a fost victima unui jaf în timpul partidei dintre Manchester City și Everton, prejudiciul fiind de peste un milion de euro, anunță presa din Marea Britanie.  

Fotbalistul se afla pe teren la victoria campioanei din Premier League în faţa lui Everton, la Liverpool, când poliţia a fost chemată de urgenţă la locuinţa sa din Cheshire.

Conform primelor cercetări, membrii familiei se aflau acasă în momentul în care s-a dat alarma. Jaful nu s-a soldat cu victime, dar au fost jurate bijuterii şi ceasuri, în valoare de peste un milion de lire sterline, adică 1,15 milioane de euro.

Poliţia nu a făcut nicio arestare, în ciuda utilizării unui elicopter în timpul intervenţiei. A fost lansat un apel pentru informaţii: "Oricine are informaţii despre acest incident este rugat să contacteze poliţia din Cheshire".

În locuință se aflau peste zece persoane, inclusiv partenera lui Jack Grealish, părinții, frați și surori. "Familia este în stare de șoc. Au luat multe bijuterii și ceasuri. Nu a fost nimeni rănit, dar s-au panicat. Este o proprietate mare, de aceea nu au auzit nimic la început", a declarat o sursă, potrivit Daily Mail.

Când revine Erling Haaland la Manchester City

După meciul cu Everton, Pep Guardiola a spus că atacantul norvegian va reveni când îi vor dispărea durerile şi speră că va conta din nou pe el în ianuarie.

"Este stres pe os, e bine, dar este dureros. Nu este un tip mic şi slab ca Foden, el este mai mare, ceea ce face totul mai dificil. O să fie bine şi când se va întoarce va juca", a spus antrenorul catalan, potrivit Agerpres. 

Erling Haaland, golgheterul la zi din Premier League cu 14 goluri din 15 meciuri, va rata meciul cu Sheffield United din 30 decembrie şi aproape sigur cel cu Huddersfield Town din turul trei al Cupei Angliei (7 ianuarie). Revenirea lui ar putea avea loc la jocul cu Newcastle United din 13 ianuarie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!