GALERIE FOTO "Poate juca la Barcelona sau City, dar e prins într-un buncăr". Drama ucraineanului care a rămas captiv în Kiev cu soția gravidă

Georgiy Sudakov Fernando Valente Sahtior Donetk Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Martie 2022, 17:24
Data actualizarii: Luni 14 Martie 2022, 17:39

Georgiy Sudakov este considerat unul dintre cei mai promițători fotbaliști din Ucraina.

Legitimat la Șahtior Donețk, tânărul de 19 ani trece print-o adevărată dramă din cauza războiului izbucnit în Ucraina în urmă cu aproape trei săptămâni.

Fotbalistul este blocat în Kiev alături de soția sa, Liza, care este însărcinată. Fernando Valente, tehnicianul de la echipa secundă a celor de la Șahtior, a postat un mesaj tulburător pe contul de Instagram, alături de o fotografie sugestivă în care cei doi tineri apar înainte de izbucnirea războiului, dar și în prezent, adăpostindu-se într-un buncăr. 

"Sudakov e cel mai mare talent cu care am lucrat, e internațional de tineret ucrainean și, de curând, și-a prelungit contractul cu Șahtior până în 2026, Un băiat fantastic, ce așteaptă un copil alături de soția sa, Liza. 

Aveau visuri, care le-au fost răpite și acum se află într-un buncăr din cauza unui război fără sens.

Da, plâng și mă rog pentru acest cuplu și pentru toți tinerii jucători și prieteni pe care i-am lăsat în Ucraina, cei care m-au făcut fericit în ultimii doi ani. Inima mea este frântă", a scris Fernando Valente.

Într-un interviu acordat pentru presa internațională, citat de publicația AS, Valente a vorbit despre potențialul lui Sudakov. 

"Sudakov este un copil cu un potențial enorm, poate juca pentru Barcelona sau Manchester City. Este cel mai mare talent cu care am lucrat și e jucătorul cu care am cea mai strânsă relație. 

Pe telefon, am o poză cu el și iubita sa, dinainte de război, în care ambii erau fericiți. Acum ceva timp, mi-a trimis o altă poză, în care se află, triști, în buncăr. De fiecare dată când văd pozele încep să plâng", a explicat Fernando Valente.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!