Pistorius isi vinde casa in care si-a omorat sotia ca sa-si plateasca cheltuielile de judecata!

Oscar Pistorius Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 20 Martie 2014, 20:32
Data actualizarii: Joi 20 Martie 2014, 20:38

► In numele lui Maradona: Napoli - Porto, azi 22:00, IN DIRECT Sport.ro si voyo.ro

Campionul paralimpic sud-african Oscar Pistorius, care este acuzat ca si-a ucis iubita Reeva Steenkamp, isi va vinde casa pentru a achita costurile procesului, a anuntat in aceasta seara Ramsay Webber, responsabilul cu supervizarea afacerii.

"A devenit necesar ca Pistorius sa-si vanda resedinta din Pretoria pentru a acoperi costurile procesului care sunt in crestere. El nu se gandeste sa revina si sa locuiasca in acea casa", a declarat Webber.

Oscar Pistorius nu s-a mai intors la resedinta in care si-a ucis iubita in noaptea de 13 spre 14 februarie 2013.

Casa a fost evaluata la aproximativ 330.000 de euro.

Procesul lui Oscar Pistorius a fost suspendat pana luni.

Oscar Pistorius este judecat, din data de 3 martie, la Pretoria, pentru uciderea iubitei sale, Reeva Steenkamp, in noaptea de 13 spre 14 februarie 2013.

Pistorius nu a negat niciodata ca a impuscat-o pe Reeva Steenkamp, dar a sustinut inca din prima zi ca este vorba de o neintelegere. El a spus ca a crezut ca in casa i-au intrat hoti si ca a tras focuri de arma fara sa stie ca Reeva s-a trezit pentru a merge la baie.

Sportivul risca o condamnare la 25 de ani de inchisoare, in cazul in care se va dovedi ca a fost crima cu premeditare. Reeva Steenkamp, in varsta de 29 de ani, era fotomodel sud-african si prezentatoare TV.

Sursa: Mediafax

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!