Olaroiu se lupta "parte-n parte" cu milionarii arabi! Fostul antrenor al Stelei a obtinut o PRIMA VICTORIE la TAS! Anuntul facut astazi:

Olaroiu se lupta "parte-n parte" cu milionarii arabi! Fostul antrenor al Stelei a obtinut o PRIMA VICTORIE la TAS! Anuntul facut astazi:

► In numele lui Maradona: Napoli - Porto, azi 22:00, IN DIRECT Sport.ro si voyo.ro

Cosmin Olaroiu continua lupta cu seicii care conduc Al-Ain, echipa pe care fostul antrenor al Stelei a parasit-o cu mare scandal la sfarsitul anului trecut, iar batalia finala se va da la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), institutie care a luat deja o decizie in acest caz, noteaza editia araba a publicatiei engleze Goal.com

Potrivit sursei citate, magistratii instantei de judecata din Elvetia au hotarat sa ridice suspendarea de sase luni pe care Cosmin Olaroiu a primit-o din partea Federatiei de fotbal din Emiratele Arabe Unite.

Suspendat pentru o jumatate de an si actionat si in instantele civile, unde seicii cer chiar o condamnare a acestuia, Olaroiu a obtinut o prima victorie importanta. TAS va judeca, insa, acest caz pe fond abia pe 27 mai, cand va anunta si verdictul final. Pana atunci, antrenorul in varsta de 44 de ani, acum la Al-Ahli, isi va putea desfasura fara probleme munca.

Emotiile lui Olaroiu raman insa legate de actiunea in instanta civila, judecatorii Tribunalului din Abu Dhabi urmand sa anunte un verdict pe 24 martie. Seicii de la Al Ain cer condamnarea lui Olaroiu la inchisoare sau expulzarea definitiva a acestuia.

Citeste si:Cosmin Olaroiu
VIDEO PROTVPLUS.RO

România este în scenariul verde. Premierul spune să nu ne așteptăm la o relaxare prea mare
BRAT
Modifică setările cookies