Perez a reusit imposibilul! Real a batut RECORDUL absolut la buget! Vezi cati bani vor intra in conturile clubului:

Real Madrid Florentino Perez Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 08 Septembrie 2010, 09:52
Data actualizarii: Miercuri 08 Septembrie 2010, 10:04

Florentino Perez a reusit IMPOSBILUL la Real Madrid. Perez a prezentat abonatilor lui Real Madrid cifrele pe anul trecut, dar si bugetul clubului pentru acest an.

La 30 iunie 2010 data la care se incheie anul financiar, Real Madrid a inregistrat un profit de 24 de milioane de euro. Asta in conditiile in care la Real au ajuns Cristiano Ronaldo, Kaka sau Benzema pe sume colosale, dar si pe salarii considerabile.

Anul acesta insa Real Madrid va dobori recordul absolut in ceea ce priveste un club sportiv. Florentino Perez spune ca suma care va intra anul acesta in conturile clubului este de 450 de milioane de euro si spera ca va incheia anul financiar la 30 iunie 2011 cu un profit de cel putin 19 milioane de euro.

Nici Manchester United, Barcelona sau cluburile din NBA nu au prezentat vreodata o suma atat de mare. Florentino Perez a luat in calcul sumele provenite din bilete, drepturi de televizare, marketing, stadion si partide internationale.

Mai mult, Florentino Perez a reusit sa reduca datoria clubului cu 25%, adica cu 82 de milioane de euro. Real Madrid are acum o datorie de 245 de milioane de euro, aceasta fiind de 327 la revenirea lui Florentino Perez in scaunul de presedinte.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!