Liverpool luis diaz Stiri

NEWS ALERT Poliția din Columbia oferă recompensă pentru a-l găsi pe tatăl lui Luis Diaz după ce părinții fotbalistului au fost răpiți 

Presa din străinătate a scris despre incident duminică dimineață.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Octombrie 2023, 19:22
Data actualizarii: Duminica 29 Octombrie 2023, 19:23

19:20 Conform jurnalistului Fabrizio Romano, poliția din Columbia a anunțat că este pregătită să ofere 200 de milioane de pesos (n.r. aproximativ 10.4 milioane de euro) pentru cine oferă informații cruciale care să ajute la salvarea tatălui lui Luis Diaz. 

Mama fotbalistului a fost salvată de către autoritățile columbiene, însă în cazul tatălui său nu există încă nicio informație.


Publicația GOAL a informat faptul că părinții lui Luis Diaz, Luis Manuel Diaz și Clienis Marulanda, au fost răpiți sâmbătă seară în timp ce mergeau spre locuința lor din Los Olivos, Barrancas.

Părinții unui star de la Liverpool au fost răpiți de un grup infracțional

Sursa citată a punctat faptul că sunt două versiuni prin care părinții vedetei „cormoranilor” au fost răpiți: fie motocicliști înarmați le-au interceptat mașina și i-au răpit, fie părinții lui Diaz au fost răpiți în momentul în care se uitau la un meci.

Poliția și armata au pornit căutările pentru a-i găsi pe părinții lui Luis Diaz. GOAL a mai relatat că mama jucătorului a fost găsită, însă nici urmă de tatăl lui Luis Diaz pentru moment.

„Luis Diaz ar fi trebuit să fie în formula de start a lui Liveprool în meciul de duminică din Premier Leageu cu Nottingham Forest. Dar având în vedere că tatăl său încă e în mâna răufăcătorilor, fotbalistul ar putea absenta de la joc”, au mai scris englezii.

Luis Diaz a ajuns la Liverpool în ianuarie 2022. Cotat la 75 de milioane de euro, conform site-urilor de specialitate, columbianul mai are contract cu „cormoranii” până la finele sezonului 2026/27.

Liverpool l-a achiziționat pe Luis Diaz de la FC Porto penru 47 de milioane de euro, moment în care Transfermarkt îl evalua pe starul columbian la doar 40 de milioane de euro.

Cifrele lui Luis Diaz

Luis Diaz a evoluat de-a lungul carierei sale fotbalistice la echipe precum Barranquilla FC, Junior FC, FC Porto, care l-a adus în Europa în 2019 pentru 7.22 milioane de euro, și Liverpool.

  • FC Porto: 125 meciuri jucate, 41 goluri înscrise, 19 assist-uri
  • Junior FC: 106 meciuri jucate, 20 goluri înscrise, 9 assist-uri
  • Liverpool: 58 meciuri jucate, 14 goluri înscrise, 9 assist-uri
  • Barranquilla FC: 42 meciuri jucate, 3 goluri înscrise, 1 assist
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!