OFERTA SOC pentru Chiriches dupa dezastrul din EL! "Salvarea" fundasului vine din liga a 9a

Vlad Chiriches Tottenham Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Octombrie 2014, 14:32
Data actualizarii: Vineri 03 Octombrie 2014, 20:01

►Vlad Chiriches a facut un meci foarte slab in Europa League, impotriva lui Besiktas, iar fanii l-au facut praf la final
►O echipa din liga a 9-a engleza e gata sa-i faca prima oferta fundasului

Vlad Chiriches este personajul negativ al zilei in Anglia, unde fanii lui Tottenham l-au criticat in termeni extrem de duri dupa prestatia cu Besiktas.

Fundasul a fost integralist in meciul disputat de Tottenham, aseara, in Europa League, insa a oferit o prestatie modesta, ingropandu-si echipa in minutul 90, cand a facut un hent in propriul careu.

Chiriches a facut aiurea un penalty, iar Demba Ba a egalat. Fanii au luat foc imediat si au luat cu asalt retelele de socializare, cerand ca fotbalistul sa nu mai fie introdus in echipa.

O echipa din Liga a 9-a engleza este acum dispusa sa-l "salveze" pe fundas si anunta ca e deja gata sa faca o oferta! La cum a jucat, Chiriches are sanse mari sa ramana pe banca cu Ungaria ! Daca nu va juca pentru Romania, Chiriches are o sansa la FC Romania - echipa romanilor din Londra !
    
"Nu ar fi o problema bugetul lui FC Romania sa-i asigure lui Chiriches salariul pe un an de zile, punem mana de la mana si rezolvam cazul!" spune Cornel Cornea de la FC Romania.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!