GALERIE FOTO O fostă spioană din Rusia avertizează în cazul lui Vladimir Putin: „M-am antrenat în același program ca și el! Va merge până la capăt!” 

Rusia Ucraina Vladimir Putin Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Martie 2022, 09:48
Data actualizarii: Luni 14 Martie 2022, 09:49

Aliia Roza (37 ani) este o fostă spioană din Rusia care a fugit în Statele Unite ale Americii, după ce s-a îndrăgostit de una dintre țintele ei. 

Aliia se află în Statele Unite, acolo unde a vorbit despre situația războiului din Ucraina, declanșat de președintele Vladimir Putin. Frumoasa brunetă, care activează ca influencer în America, a povestit în urmă cu un an cum a fugit din Rusia după ce a reușit să scape cu viață la limită. 

Fosta spioană a dezvăluit că s-a pregătit în același program militar în care s-a pregătit președintele de la Kremlin și a comentat și care sunt planurile pe care le are Putin în Ucraina. 

Aliia Roza: „Ăsta este obiectivul lui Vladimir Putin!”

„Am fost antrenată în același program militar ca și Putin și am învățat cum să rămânem calmi și fără reacție în situații foarte stresante. Domnul Putin câștigă întotdeauna, nu poate pierde acest război și să dea înapoi pentru că îi va afecta reputația. 

Va merge până la capăt. Obiectivul lui este să aibă control deplin în Ucraina. Strategia lui este clară, să nu lase NATO să plaseze vreo rachetă sau armă în Ucraina și va face orice să își atingă obiectivul. Nu s-a așteptat ca ucrainenii să lupte înapoi și să primească sprijin de la toată lumea”, a declarat Aliia citată de New York Post

Totodată, fosta spioană a dezvăluit și că vorbește cu familia sa, punctând că persoanele în vârstă din Rusia susțin invazia lui Putin, în timp ce tinerii militari se simt demoralizați. 

„Vorbesc cu familia și prietenii mei zilnic și îmi spun că rușii de peste 45 de ani urmeză regimul lui Putin pentru că sunt speriați. Soldații ruși nu pot alege dacă merg sau nu la război, ăsta este ordinul, iar ei trebuie să îl urmeze”, a adăugat influencerul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!