GALERIE FOTO Nu s-a uitat nimeni la el! Superstarul lui PSG, eclipsat de soția model la meciul lui Novak Djokovic de la Roland Garros 

Marco Verratti Jessica Aidi Novak Djokovic Roland Garros Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Iunie 2023, 09:24
Data actualizarii: Sambata 03 Iunie 2023, 09:24

Roland Garros-ul este al doilea turneu de Grand Slam al anului, ce adună atât cele mai importante nume din tenis pe teren, cât și cele mai importante celebrități în tribune. 

Novak Djokovic a trecut în minimum de seturi de Davidovich Fokina la Roland Garros, iar în tribună a avut parte de spectatori de calibru. Un nume care a atras atenția a fost cel al lui Marco Verratti, fotbalistul lui Paris Saint-Germain, care a mers la meci însoțit de superba sa soție, Jessica Aidi, care a bifat o reală apariție. 

Jessica este model francez, cei doi începându-și relația în 2019, după ce fotbalistul divorțase de Laura Zazzara, cea cu care formase un cuplu de durată și alături de care are doi copii. Jessica și Verratti s-au căsătorit în septembrie 2021. 

Model de profesie, Jessica este o apariție în fiecare loc în care merge, iar Roland Garros nu a fost o excepție. Modelul s-a remarcat cu naturalețea sa, atrăgând privirile și prin ținuta sexy pe care a optat să o poarte, alcătuită dintr-un top mulat, fără mâneci și o fustă din denim.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!