"NU mai exagerati cu comparatia cu Reghecampf!" Revelatia sezonului in Liga 1 e condusa de 'filosofie'! :) Cea mai tare declaratie:

Vasile Miriuta Ceahlaul Piatra Neamt Laurentiu Reghecampf Liga 1 Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Octombrie 2013, 18:23
Data actualizarii: Vineri 04 Octombrie 2013, 18:24

►Lupta secolului in box: Klitschko - Povetkin, 4 centuri in joc! Sambata 20:00 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

"Eu am jucat o gramada de ani afara. Am acumulat multa experienta. Daca beau apa si stau cu ea in mana, fac ca Reghecampf? De acum incolo imi iau Pepsi ca sa nu mai seman cu Reghecampf. Eu sunt Miriuta, am filosofia mea. Nu ma deranjeaza comparatia cu Reghecampf, dar se cam exagereaza.

E alt nivel in Liga Campionilor, sunt jucatori de mare valoare. Steaua nu are meci in campionatul nostru cu Hamburg, cu Leverkusen, cu Dortmund. La noi sunt putine echipe care pot face fata Stelei", a spus antrenorul celor de la Ceahlaul, citat de DolceSport.

Ceahlaul este revelatia acestui inceput de sezon. Dintr-o echipa cu emotii pentru retrogradare, nemtenii au inceput sa joace bine, astfel ca ocupa locul 5 in clasament, cu 16 puncte dupa 9 etape. Miriuta a venit recent, iar antrenamentele sale si pregatirea pe care a gandit-o la Ceahlaul au facut ca echipa moldava sa ajunga sus in clasament.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!