Reghe se teme de COSMAR! Steaua revine in locul in care a fost UMILITA! Ce masuri au luat stelistii dupa umilinta cu Chelsea!

Autor: Sport.ro
Vineri 04 Octombrie 2013, 16:56

	Reghe se teme de COSMAR! Steaua revine in locul in care a fost UMILITA! Ce masuri au luat stelistii dupa umilinta cu Chelsea!

►Lupta secolului in box: Klitschko - Povetkin, 4 centuri in joc! Sambata 20:00 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

Stelistii vor sa treaca peste umilinta din meciul cu Chelsea, in care n-au avut nicio sansa in fata miliardarilor lui Mourinho. Filip spune ca ros-albastri au doar de castigat dupa asemenea meciuri, in care limitele lor ies la suprafata.

"Vrem sa castigam cu Vaslui. Suntem constienti ca nu am avut o prestatie buna cu Chelsea si sper sa castigam la Vaslui. Daca o sa jucam la valoarea noastra si o sa ne impunem, nu o sa avem probleme. Nu a picat bine infrangerea de marti, mai ales ca a fost si o diferenta mare de scor, dar trebuie sa vedem si partea buna a lucrurilor, ce slabiciuni sunt, cu ce am gresit si sigur ca in pauza pentru echipa nationala o sa ne punem la punct.",
a declarat Lucian Filip la Digi.

Reghe i-a bagat in sedinta pe elevii sai si le-a aratat unde au gafat in partida cu Chelsea. Sambata au meci la Vaslui, echipa care a batut Steaua anul trecut cu 3-1 in inceputul mandatului lui Reghe din Ghencea. "Am discutat ieri (n.r. joi, 3 octombrie) la sedinta dinainte de antrenament ce am gresit, ca sa nu mai repetam la meciurile urmatoare, mai ales ca intalnim echipe foarte valoroase si cea mai mica greseala ne costa scump.", a mai spus mijlocasul in varsta de 23 de ani.

USR şi PLUS fuzionează sâmbătă, într-un congres online. Cine va conduce partidul
BRAT