GALERIE FOTO Cristiano Ronaldo nu-i perfect! Georgina a dezvăluit care este marele defect pe care îl are superstarul portughez 

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 18 Februarie 2023, 18:11
Data actualizarii: Sambata 18 Februarie 2023, 18:11

Cristiano Ronaldo (38 ani) și Georgina Rodriguez (29 ani) se adaptează la viața în Arabia Saudită. 

Modelul argentinian cu origini spaniole s-a mutat cu Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită după contractul stelar semnat de superstarul portughez, prin care a devenit cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului. Georgina a cucerit deja presa saudită cu aparițiile sale, iar într-un interviu acordat recent a vorbit despre partenerul său. 

Georgina Rodriguez a dezvăluit care e defectul lui Cristiano Ronaldo

În dialog cu Sportweek, Georgina Rodriguez a oferit detalii din viața de cuplu cu Cristiano Ronaldo, cu care formează o pereche din 2017, după ce s-au întâlnit în magazinul de lux în care ea era vânzătoare. 

„Cristiano este un super tată și cel mai bun soț la care aș fi putut visa vreodată”, a declarat Georgina conform Mundo Deportivo. 

Totodată, în ceea ce privește „defectul” portughezului, modelul a dezvăluit la ce nu se pricepe atacantul: „Cristiano nu gătește. După ce se antrenează toată dimineața, merită să găsească o farfurie bună și caldă de mâncare, preparată cu iubire, pe masă. Avem un bucătar, însă uneori gătesc eu”, a adăugat tânăra. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!