Cifrele uluitoare de la prezentarea lui Cristiano Ronaldo la Al Nassr. Show-ul a fost mai urmărit decât finala Cupei Mondiale

Cristiano Ronaldo al nassr Cristiano Ronaldo Al Nassr Prezentare Cristiano Ronaldo Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 06 Ianuarie 2023, 10:38
Data actualizarii: Vineri 06 Ianuarie 2023, 10:53

Liber de contract după plecarea de la Manchester United, Cristiano Ronaldo a semnat cu Al Nassr.

Superstarul portughez a semnat cu Al Nassr, grupare din Arabia Saudită, după ce s-a despărțit de Manchester United în urmă cu o lună. Cristiano Ronaldo va deveni astfel cel mai bine plătit fotbalist din lume, având un salariu apropiat de 200 de milioane de euro. 

Pe 3 ianuarie 2023, Cristiano Ronaldo a fost prezentat oficial la Al Nassr, cele 30.000 de bilete fiind epuizate în timp record.

Prezentarea lui Cristiano Ronaldo peste finala Mondialului din Qatar

Sosirea lui Cristiano Ronaldo în Arabia a declanșat o adevărată nebunie, iar cifrele de la show-ul de prezentare a starului portughez nu fac decât să confirme acest lucru. 

Mundo Deportivo a dezvăluit că evenimentul a fost mai urmărit la nivel mondial decât finala Campionatului Mondial, dintre Franța și Argentina, cu peste 3 miliarde de oameni pe 40 de canale, în întreaga lume, mai mult decât partida în urma căreia Lionel Messi a devenit campion mondial, care a avut 2 miliarde de vizualizări. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!