Fashion | Aceste accesorii vestimentare au împărțit internetul în două: "Arată stupid!" vs. "Sunt utile, încălzesc picioarele!"  

fashion denim leg warmers jambiere blugi jeans moda Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 August 2022, 22:22
Data actualizarii: Luni 29 August 2022, 22:23

Jambierele din blugi sunt ultima fiță în moda mondială.
 

Compania chineză Shein, care exportă produse vestimentare în 220 de țări și este evaluată la 100 de miliarde de dolari, a lansat pe piață accesoriile “denim leg warmers” ("încălzitoarele de picioare din blugi").

Influencerii au fost cuceriți de noile accesorii

Acestea sunt, de fapt, doar parțile de jos ale unor pantaloni, terminate peste genunchi și deasupra gleznei sau evazate peste încălțăminte, care ar trebui să fie asortate cu pantaloni scurți sau fuste pentru a oferi confort termic, în zilele friguroase. Costul impus de compania chineză a fost de 12.25 dolari, în momentul lansării, dar pe site-urile companiilor consacrate din SUA și Europa, care au preluat modelul, ele pot fi cumpărate și cu câteva sute de dolari.
 
Dacă influencerii de pe rețelele sociale au promovat intens noile produse, lăudând faptul că acum își pot prezenta tatuajele de pe picioare și purta blugi sau că sunt accesoriile perfecte în zilele nici prea calde, nici prea reci, utilizitatorii obișnuiți au fost frapați de design și nu au înțeles utilitatea acestora, în afară de cea estetică.

"În ce sezon ar trebui să îi porți?"

Mulți au numit produsul "ciudat" și "stupid". Comentariile au variat de la "Nu mă pot gândi la ceva mai incomod!" și "În ce sezon ar trebui să îi porți?" la "Nu sunt nici pantaloni lungi, nici pantaloni scurți. Care e utilitatea lor?" și "Moda serioasă a trecut dincolo de limita prostiei!".

Câțiva internauți mai inventivi și-au scos blugii care le rămăseseră mici și i-au tăiat pentru a respecta noua modă, dar fără să cheltuiască vreun ban. Alții au spus că își vor scoate de la naftalină jambierele de sport și cele de la lecțiile de dans sau vor cumpăra șosete lungi, în loc să cumpere aceste accesorii.  
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!