GALERIE FOTO Neymar nu mai e singur! S-a împăcat cu fosta iubită, un model cu apariții incendiare: "Te iubesc, să te bazezi mereu pe mine"

Neymar Bruna Biancardi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Februarie 2023, 12:23
Data actualizarii: Luni 06 Februarie 2023, 12:35

Neymar pare să își fi găsit liniștea pe plan personal, după o perioadă mai agitată.

Cu ocazia aniversării a 31 de ani, jucătorul brazilian a anunțat că s-a împăcat cu fosta parteneră, Bruna Biancardi.

Cei doi au avut o relație de peste un an, dar s-au despărțit în august, însă modelul a dezvăluit pe contul de Instagram că sunt din nou împreună.

"La mulți ani, frumosule. Ți-am spus totul astăzi. Pun această fotografie doar pentru a se vedea. Fie ca noul an să fie minunat. Fie ca Dumnezeu să continue să ne protejeze relația. Te iubesc, să te bazezi mereu pe mine", a scris brazilianca, în dreptul unor fotografii postate pe Instagram, în care apar împreună.

Neymar, cel mai criticat jucător de la PSG 
 

Revenit de la Mondial, Neymar a fost eliminat în primul său meci pentru PSG, duelul cu Strasbourg de pe 28 decembrie, ratând astfel duelul cu Lens și meciul din Cupă. A revenit cu Angers, însă a fost surprins șchiopătând, acuzând unele dureri.  

L'Equipe l-a notat cu 3 pentru jocul său, comentariile la adresa sa fiind negative. „Îngrijorător” a fost cuvântul cu care francezii l-au caracterizat, iar apoi au continuat: „Ca și împotriva lui Angers în mijlocul săptămânii, brazilianul a coborât prea mult pentru a căuta baloane și a încercat de prea multe ori să facă diferența singur. Rezultatul a fost că a pierdut baloane în zone complicate și aproape niciodată nu a creat pericol în careul lui Rennes. O prestație preocupantă cu o lună înainte de meciul cu Bayern”

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!