Utrecht 3-0 AZ! Tot stadionul a cantat "You'll never walk alone!" Reactia lui Nesu cand s-a trezit cu Ogararu langa el :)

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Februarie 2012, 17:12
Data actualizarii: Duminica 19 Februarie 2012, 17:53

Nesu implineste astazi 29 de ani. Olandezii sunt alaturi de el si il vor premia pentru devotamentul sau si cariera spectaculoasa pe care si-a incheiat-o dupa un accident tragic.  Coregrafia fanilor lui Utrecht si alte imagini impresionante din Olanda, la Stirile ProTv din Sport, ora 20:00

UPDATE 15:58
Tot stadionul a cantat la startul meciului Utrecht - AZ  "You'll never walk alone!"
E 3-0 pentru Utrecht, dubla Gerndt si Duplan. AZ joaca in 10 oameni

UPDATE 15:30
Parintii copiilor care erau antrenati de Nesu si parintii adversarilor au donat cate doi euro pentru fiecare gol inscris in meciul jucat azi. S-au dat 12 goluri, iar Nesu a fost fericit sa vada meciul alaturi de Eric, fiul cel mare al prietenului Ogararu.

“Ogararu mi-a facut o surpriza cand a venit pe teren. M-a pacalit ca nu o sa ajunga. Am primit foarte multe mesaje de incurajare”, a spus Nesu.

Inaintea meciului cu AZ Alkmaar, mai multi copii in carucioare cu rotile au strans bani in numele lui Nesu. Pe spate aveau scris mesajul: “Don’t give up. Forever Mihai Nesu”


UPDATE 13:30

Mihai Nesu a ajuns la stadion si vede meciul juniorilor din loja. Pustii, care inainte erau antrenati chiar de Mihai, il au astazi antrenor pe Alje Schut, cel care i-a provocat teribila accidentare. Tatal fotbalistului roman -  Mircea Nesu
este arbitru.

Olandezii i-au cantat La multi ani pe stadion. Ogararu a ajuns si el pentru a fi alaturi de prietenul lui cel mai bun.
La 15:30, Utrecht va juca cu AZ Alkmaar, meci dedicat pentru Mihai Nesu

Mircea Nesu, tatal lui Mihai e arbitrul meciului de juniori

George Ogararu e alaturi de Nesu



Nesu a suferit in mai 2011 o accidentare care l-a lasat intr-un carucior cu rotile. Viata fostului stelist s-a schimbat radical. Nesu lupta in fiecare zi pentru a se recupera si isi doreste o viata normala.

"Poate atunci cand esti normal nu te gandesti la lucrurile astea, dar cand esti ca mine, incepi sa gandesti altfel", a spus Nesu.

Mihaita Nesu o sa primeasca azi un premiu, care in Olanda se da sportivilor care au suferit accidentari grave. Utrecht va organiza azi un amical intre copiii pe care romanul ii antrena inainte de accident, la scoala lui de fotbal, cu echipa a doua a lui Utrecht. Meciul va fi arbitrat chiar de tatal lui.

"In Romania, lipsesc conditiile, nu avem centre cu standarde ridicate. Ma gandesc mai ales la scoli, unde nu sunt conditii pentru copiii in scaune cu rotile. La intrare, scolile au scari, deci cei mici si cu probleme trebuie sa invete acasa. Iar asta nu e in regula pentru viitorul lor", a spus Mihai Nesu.

SURSA FOTO: Football Fabulous

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!