Moti: "Nu plec in Italia, vreau campionatul cu Dinamo"

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 23 August 2008, 18:37
Data actualizarii: Sambata 23 August 2008, 18:45
Dinamovistii trag tare inainte de derby-ul cu Rapidul din care vor cu orice pret toate cele 3 puncte. "E normal sa fie scandal inainte de meci" crede dinamovistul Moti care nu vrea in Italia la Lazio, vrea titlu de campion cu Dinamo!

"Rapidul joaca cel mai bun fotbal" recunoaste Rednic chiar inainte de derby-ul din Giulesti, dar avertizeaza: "Dinamo porneste mai greu, dar apoi nu se mai opreste" spune antrenorul dinamovist care vrea 3 puncte din batalia cu oamenii lui Peseiro.


"Parerea mea ca inainte de fiecare derby e normal sa fie astfel de discutii dar cred ca s-a ajuns prea departe" a spus Moti."Ne ambitioneaza, dar ne si afecteaza,  ne deranjeaza vorbele aruncate de conducerea Rapidului",a mai spus dinamovistul.

Dupa ce s-a zvonit ca italienii de la Lazio sunt cu ochii pe Moti, dinamovistul se jura ca nu viseaza la Italia si ca singurul lui gand e sa ia campionatul cu Dinamo!

"Voi m-ati transferat. Eu am jucat la Dinamo primele etape, o sa continui la Dinamo si sper din tot sufletul sa iau campionatul cu Dinamo si anul asta", a mai spus Moti.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!