Momente grele prin care trece Nae Ungureanu! Fostul jucător, internat la spital

Nicolae Ungureanu Steaua Bucuresti Universitatea Craiova Stiri Momente grele prin care trece Nae Ungureanu! Fostul jucător, internat la spital
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 29 Iulie 2021, 22:07
Data actualizarii: Joi 29 Iulie 2021, 22:28

Nicolae Ungureanu (64 ani) are probleme de sănătate. 

Unul dintre cei mai importanți fundași din istoria fotbalului românesc, finalist cu Steaua în Cupa Campionilor Europeni din 1989, trece prin momente dificile. Nae Ungureanu a suferit un AVC în cursul zilei de miercuri și a fost internat la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova, informează sursele sport.ro

Acesta se află în stare stabilă în aceste momente, urmând ca mâine să fie supus unui nou tomograf, după ce cel inițial nu a prezentat modificări. 

  • Momente grele prin care trece Nae Ungureanu! Fostul jucător, internat la spital

Legendă a Stelei, îndrăgostit de Universitatea Craiova 
 

Produs al Clubului Sportiv Scolar Craiova, acesta a jucat pentru Craiova Maxima din 1977, de când a fost transferat de la Electroputere Craiova, până în 1987, când a semnat cu Steaua București. A jucat în tricoul roș-albaștrilor până în 1992, iar în 1993 s-a retras, după un an petrecut la Rapid București. 

Cele mai mari performanțe le-a obținut în tricoul Craiovei și al Stelei. A câștigat câte două titluri și câte trei Cupe ale României alături de ambele echipe. Cele mai multe meciuri le-a jucat în tricoul Universității Craiova, cu 284 de partide jucate și 17 goluri înscrise. 

Pentru Steaua a jucat în 136 de meciuri și a reușit să înscrie de 10 ori. Totodată, la naționala României a strâns 57 de selecții și a reușit să înscrie și un gol. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!