Moment viral! Cum a reacționat Victoria, fata cea mare a lui Cristi Manea, când fotbalistul i-a dăruit echipamentul lui CFR Cluj 

Cristi Manea CFR Cluj Irina Deaconescu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Decembrie 2023, 21:32
Data actualizarii: Miercuri 20 Decembrie 2023, 21:33

Cristi Manea (26 ani) și Irina Deaconescu (25 ani) formează un cuplu din vara anului 2019, iar în această vară s-au căsătorit. 

Fotbalistul lui CFR Cluj și influencerița au decis să se căsătorească în această vară, într-o ceremonie superbă, care a avut loc la mare. La nuntă au fost prezente și cele două fetițe ale cuplului, Victoria și Venus. Victoria este prima născută, iar pe 17 octombrie a împlinit 3 ani, în timp ce Venus s-a născut în martie 2022. 

Cuplul le-a afișat pe fetițe în mediul online încă de la naștere. Victoria chiar are propriul său cont de Instagram, administrat de Irina, unde postează fotografii și clipuri cu cele două fetițe. Ultima filmare însă a topit inimile tuturor. 

  • Victoria, fetița lui Cristi Manea și Irina Deaconescu / Sursa foto: Instagram @victoriazidezi

Reacția micuței Victoria când a primit echipamentul lui CFR Cluj

Victoria a fost filmată de mama sa, în repetate rânduri, urmărindu-l pe Cristi Manea la meciuri și susținându-l. De această dată, cu apropierea Crăciunului, fotbalistul i-a dăruit fetiței sale echipamentul lui CFR Cluj, jambiere, tricoul personalizat cu numărul 4 și numele său, dar și un șort, care să i se potrivească. 

Reacția micuței este de-a dreptul adorabilă. Victoria a fost extrem de încântată să vadă echipamentul primit de la tatăl ei, zâmbind fericită. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Irina Manea (@irinassw)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!