GALERIE FOTO Moment emoționant! Fetița lui Florinel Coman a început să plângă când și-a văzut tatăl ieșind din teren pe Arena Națională! Ioana a filmat tot

Florinel Coman FCSB Ioana Coman Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Decembrie 2023, 09:59
Data actualizarii: Duminica 17 Decembrie 2023, 10:00

FCSB a câștigat meciul cu Hermannstadt din etapa a 20-a din Superliga României, scor 3-0. 

Darius Olaru de două ori și Florinel Coman au fost marcatorii victoriei vicecmpioanei en-titre în duelul de pe teren propriu. Florinel Coman i-a pasat decisiv lui Olaru pentru cel de-al doilea gol, iar apoi a marcat în a doua repriză, confirmând forma extrem de bună în care se află. 

Jucătorul de la FCSB a avut parte de susținere de lux pe Arena Națională. Ioana și fetița lor de un an și cinci luni, Kasia, au mers pe stadion pentru a-l urmări pe Florinel Coman. Micuța a fost alături de tatăl său și la duelul cu Elveția, care a asigurat României poziția de lider în grupă în preliminariile EURO 2024, luând parte la bucuria calificării.

Kasia, fetița lui Florinel Coman, a început să plângă când și-a văzut tatăl 

Ioana s-a fotografiat alături de micuța Kasia, urmărind meciul, iar apoi, în momentul în care Coman a fost schimbat, în minutul 88, a imortalizat-o pe cea mică atunci când a început să plângă. Kasia și-a văzut tatăl părăsind terenul și a plâns. Imaginile emoționante au fost postate pe contul de Instagram al mămicii, care își consola fetița, spunându-i că urmează să își revadă tatăl. 

Ulterior, Ioana a postat și o fotografie cu cea mică alături de tatăl ei, pe tunelul spre vestiare. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!