Mircea Lucescu face TRANSFERURI din spital! A renuntat la omul care i-a adus Cupa UEFA! Ce a discutat cu Ahmetov!

Mircea Lucescu Jadson Rinat Ahmetov Sahtior Donetk Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Ianuarie 2012, 14:34
Data actualizarii: Duminica 15 Ianuarie 2012, 14:37

Mircea Lucescu a facut transferuri cu Rinat Ahmetov din Spitalul Universitar si l-a anuntat ca nu mai suporta sa stea departe de echipa.

"Mircea Lucescu ne-a intampinat in picioare, cu o dispozitie foarte buna. A transmis cele mai calde salutari suporterilor si echipei. Spera ca intr-o saptamana sa se alature echipei.

Am discutat cateva secunde despre starea lui medicala, mi-a spus ca se simte foarte bine, in rest am vorbit doar despre fotbal. I-am confirmat lui Mircea ca este principala persoana pe care contam multi ani de aici inainte. Am pus o conditie, sa respecte disciplina impusa de medici, iar daca ei spun ca nu sunt de acord sa se intoarca la Donetk intr-o saptamana, sa-i asculte. Vreau sa vina cand are permisiunea medicilor.

Am discutat si despre politica de transferuri, deoarece pleaca un jucator care a facut foarte multe pentru Sahtior. Ma refer la brazilianul Jadson, cel care a marcat golul victoriei in finala cupei UEFA din 2009, iar Mircea Lucescu si-a dat acordul ca el sa se transfere la Sao Paolo. Ii multumim pentru tot ce a facut", a declarat Ahmetov la plecarea din Romania.
 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!