VIDEO! Primele imagini cu Mircea Lucescu dupa accident! L-a asteptat in HOL pe Rinat Ahmetov! Vezi aici ce le transmite fanilor

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Ianuarie 2012, 20:50
Data actualizarii: Duminica 15 Ianuarie 2012, 20:51

Mircea Lucescu fierbe in spital. Nu mai poate sa stea fara fotbal si l-a asteptat cu sufletul la gura pe patronul sau, miliardarul Rinat Ahmetov.

Lucescu ar putea primi luni sau marti acceptul de a parasi spitalul, dar patronul sau vrea sa se asigure ca recuperarea va fi ca la carte si s-a oferit sa ii ia in Ucraina pe medicii care se ocupa de recuperarea lui Mircea Lucescu. Ahmetov a discutat cu Il Luce despre situatia echipei si despre transferuri. Au convenit sa renunte la Jadson, omul care a marcat golul victoriei in finala Cupei UEFA din 2009. Acesta va pleca la Sao Paolo.

"Va multumesc foarte mult ca va interesati de mine. Fac totul pentru a ma recupera cat mai repede. Ma simt deja mai bine. Toti aici au fost foarte atenti cu mine, ma simt cu adevarat ingrijit. Le sunt recunoscator suporterilor, voi incerca sa ajung cat mai curind posibil la datorie.

As vrea sa fiu langa echipa, e viata mea, imi lipseste cel mai mult. Dar asa a fost sa se intimple, trebuie sa se pregateasca fara mine. Sunt sigur ca pregatirea va fi la cel mai inalt nivel. Jucatorii nostri sunt profesionisti, stiu ce au de facut, cum sa se antreneze. In plus, trebuie sa fie convinsi ca avem obiective inalte. Totodata, stafful e perfect familiarizat cu cerintele si modul de pregatire din ultimii ani. Din acest punct de vedere sunt linistit", a declarat Mircea Lucescu pentru site-ul oficial al lui Sahtior.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!