Mihai Bobonete: ”Fiecare moment a fost AS” Show-ul Românii au talent a fost lider absolut de audiență!

Mihai Bobonete Pro TV Romanii au talent Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Februarie 2023, 10:29
Data actualizarii: Sambata 11 Februarie 2023, 10:33

”Talentul și imaginația omenească nu au limite”, spunea Pavel la începutul ediției de aseară. Iar concurenții au demonstrat asta cu fiecare mișcare, fiecare vers interpretat, fiecare gest arătat pe scenă. Și telespectatorii i-au răsplătit cu aplauze și cu recunoașterea muncii lor. Ca de fiecare dată, show-ul Românii au talent a fost lider absolut de audiență!

„Nu am timp liber. Sunt multe sacrificii”, declara o tânără concurentă înainte de a păși în fața juraților. De când e mică se uita la emisiune și își imagina că ar putea ajunge și ea pe scenă. La doar 12 ani face balet, gimnastică și dans contemporan și a fost la multe competiții naționale, internaționale și mondiale. Aseară, Sara Piliego, din București, a strălucit mai puternic ca niciodată cu un dans pus în scenă pe un speech și Mihai Bobonete nu a stat pe gânduri: a apăsat butonul auriu și a trimis-o direct în semifinale. „Fiecare moment a fost AS. E o altfel de combinație. Aș merge pe mâna ta. Te-aș duce direct în semifinale să câștigi”, i-a spus el. A fost ca „o ploaie de confetti pentru bucuria de a trăi”, după cum a completat Pavel Bartoș.

Cea de-a patra ediție a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 24:00. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 14.2 puncte de rating și 42.5% cotă de piață, față de locul 2 care avea doar 3.1 puncte de audiență și 9.4% share. De-a lungul difuzării, peste 2.5 milioane de români au simțit emoțiile concurenților care urcau pe scenă, iar în minutul de aur, la ora 21:25, peste 3.4 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Școala de dans Vogue, Sara Gagiu, Iulia Neagoe, Constantin Gaciu și Taraful Iancu Jianu, Maxence Vire, Bianca Zamfir și Iustin Răducanu, Elena Țurcan, Florela Oprișan, Eldar Yuldashev, Petrică Bivol, Soupless, Milan Ilici, Ramadhani Brothers.

Vinerea viitoare, de la 20:30, spectacolul merge mai departe! Noi momente de senzație vor putea fi urmărite de către cei de acasă! Nu ratați #13magic, noul sezon Românii au talent, la PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.u talent a fost lider absolut de audiență!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!