FOTO Mihaela Buzărnescu, vacanță de vis alături de iubitul cu 11 ani mai tânăr. Unde a plecat cu fotbalistul de la Chindia 

Mihaela Buzarnescu marco dulca Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Decembrie 2021, 10:27
Data actualizarii: Joi 23 Decembrie 2021, 10:32

Mihaela Buzărnescu (33 de ani) și Marco Dulca (22 de ani) formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din sportul autohton.

Cei doi formează un cuplu de câteva luni și își continuă relație de dragoste, fără să bage în seamă discuțiile care au apărut în jurul lor. 

Aflați în pauză competițională, Mihaela și Marco (jucător la Chindia Târgoviște) au plecat într-o bine meritată vacanță, în Maldive, de unde au postat câteva imagini pentru fanii care îi urmăresc pe rețelele de socializare.

Potrivit gsp.ro, Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca au fost văzuți împreună în data de 18 septembrie plecând de la arena „Ilie Oană” din Ploiești, la capătul meciului dintre Chindia Târgoviște și Farul Constanța, încheiat 2-0. 

Cristi Dulca: „O fată deosebită!”

Cristi Dulca, fostul jucător al naționalei, a vorbit pentru prima dată despre relația fiului său, dar și despre relația pe care o are cu jucătoarea de tenis. 

"Mă înțeleg foarte bine cu ea, este o fată deosebită, o sportivă și o profesionistă foarte bună. Asta e viața de sportiv de performanță. Nu o să ai liniște decât după ce o să agăți ghetele în cui sau o să pui racheta în vitrină. Nu le poți avea pe toate în sport, faci multe sacrificii”, a spus Cristi Dulca pentru playsport.ro. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!