Masura incredibila care l-ar putea face pe Olaroiu sa vina de urgenta in Romania! Arabii i-au dat o pedeapsa RECORD in fotbal!

Cosmin Olaroiu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Decembrie 2013, 07:46
Data actualizarii: Luni 16 Decembrie 2013, 17:11

► Vineri 21:00, in direct SPORT.RO: "Pe urmele lui Klitschko"! Ciocan vs Johnson in main event, LIVE PRO TV 22:45!

Cosmin Olaroiu traieste un adevarat cosmar la arabi. Federatia de fotbal din Emirate a decis o pedeapsa record pentru antrenorul roman: 6 luni de suspendare si 100.000 de dirhami amenda (aproximativ 20.000 de dolari), scrie al-jazirahonline.com.

Masura vine la doar cateva saptamani dupa ce fostul antrenor al Stelei a fost amendat cu 500.000 de dolari, suma anulata de avocatii lui Olaroiu.

Federatia araba a dictat suspendarea de 6 luni pentru declaratiile considerate inacceptabile facute de Olaroiu la adresa fostului sau club, Al Ain.

„Sa ia un nou rand de echipament pentru jucatori din suma asta. Folosesc acelasi echipament de doi ani, ar fi cazul sa-l schimbe”, a spus Olaroiu, facand referire la amenda de 500.000 de dolari primita initial.

Antrenorul roman nu a vrut sa comenteze suspendarea record de 6 luni primita ieri: "Sa asteptam sa vedem care va fi decizia finala.", a spus Olaroiu pentru al-jazirahonline.com.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!