Mario Iorgulescu a fost condamnat la 15 ani şi opt luni de închisoare, însă avocatul să e convins: „Nu va face nicio zi!”

Mario Iorgulescu Condamnare Mario Iorgulescu Dosar Mario Iorgulescu Stiri Mario Iorgulescu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Februarie 2023, 08:49
Data actualizarii: Sambata 11 Februarie 2023, 08:53

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost condamnat, vineri, de magistraţii Tribunalului Bucureşti la 15 ani şi opt luni de închisoare cu executare pentru omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

De asemenea, Mario va trebui să plătească câte 100.000 de euro şi 50.000 de lei pentru două dintre părţile civile din dosar.

În ciuda condamnării în primă instanță, Florin Durgheu, avocatul lui Mario Iorgulescu, susține că acesta nu va face nici o zi de închisoare, deoarece are probleme psihice.

Durgheu: „Mario Iorgulescu nu va face nicio zi de pușcărie!”

„Autoritățile italiene au respins în mod definitiv mandatele europene de arestare și au constatat că Mario suferă de acele probleme psihice.

Autoritățile române nu și-au pus problema că Mario este chiar o persoană bolnavă, pentru că dacă nu ar fi nu ar sta internat într-o clinică de psihiatrie din Italia cât timp are rezidență în Italia, iar familia deține o proprietate la Milano. Niciun om sănătos la cap nu stă internat la psihiatrie în condițiile în care are apartament la Milano.

De fapt și de drept, și dacă i-ar fi doi ani, cinci ani sau 35 de ani, e absolut egal, deoarece Mario Iorgulescu nu va face nicio zi de pușcărie, autoritățile Italiei respingând definitiv solicitarea autorităților române de emitere a mandatului european de arestare.

Și din perspectiva asta era normal să avem parte de o abordare corectă, să nu se țină seama că Mario Iorgulescu este fiul președintelui LPF, care de fapt a fost ținta și prin fiu au vrut să lovească în domnul Iorgulescu. Asta se vede evident, din avion”, a spus avocatul Florin Durgheu, potrivit Prosport.

În septembrie 2019, Mario Iorgulescu a produs un grav accident auto, după ce a consumat cocaină şi alcool.

Imediat după producerea accidentului, Iorgulescu a părăsit teritoriul ţării, iar după ultimele informaţii el se află în Italia.

În august 2020, el a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!