Luca Reghecampf, alături de iubita sexy! Cei doi au mers în Germania pentru a sărbători Crăciunul 

Luca Reghecampf asiana peng Mariana Pfeiffer Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 16:43
Data actualizarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 16:51

Luca Reghecampf și Asiana Peng formează un cuplu de mai bine de un an. 

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf se iubește cu fosta gimnastă a României, care are peste 50 de medalii în palmares, iar cei doi sunt de nedespărțit. Asiana a cunoscut-o în urmă cu câteva luni bune pe Mariana Pfeiffer, prima soție a tehnicianului, stabilită în Germania. 

Aceștia au mers și în vacanțe împreună, iar acum, de Crăciun, au vizitat-o pe mama lui Luca, pentru a sărbători Crăciunul alături de ea. Asiana a postat pe contul său de Facebook fotografii alături de iubitul său și mama acestuia la masa de Crăciun. 

Asiana Peng, dată afară din lotul de gimnastică al României 

Tânăra a reușit să obțină numeroase medalii pentru România, iar în 2014 a participat la Campionatele Europene de la Sofia, însă în 2015 a fost exclusă din lot, ratând astfel participarea la Jocurile Olimpice din 2016. Motivul excluderii sale a fost legat de un scandal imens în care au fost implicați Mariana Bitang și Octavian Bellu, antrenorii din acea perioadă. 

Asiana i-a acuzat pe cei doi de abuzuri făcute în timpul cantonamentelor și antrenamentelor. După ce fata sa a fost exclusă, Silvana Peng a reacționat cu ajutorul unei scrisori deschise către MTS, în care se plângea de condițiile de pregătire de la Izvorani. 

„Cât poţi să duci? Vorbeau urât, nu vă spun, că mă revolt iarăşi. Mă tot întrebam de ce eu, o mână de fată?, şi nu eram nici cea mai slabă din echipă, ori poate că eram, nu ştiu, dar de ce nu m-au trimis acasă? N-am găsit răspunsul la modul lor de comportament… Îmi intrase în cap ideea să fug din cantonament, nu mai puteam îndura, dar îmi reveneam şi-mi spuneam că nu puteam lăsa totul baltă, dragostea pentru gimnastică învingea întotdeauna. Nu i-am spus niciodată mamei să vină să mă ia, doar la ultimul concurs, când m-au trimis în Franţa, după ce m-au anunţat că am rămas pe dinafara lotului, am sunat-o pe mama şi i-am spus că nu vreau să merg, pentru că şi atunci Adela Popa îşi bătea joc de mine şi vorbea cu subînţeles că n-o să mai fiu la lot. Eram dărâmată psihic, şi fizic, dat tot m-am comportat onorabil.

De îndată ce am ajuns la Izvorani, am înţeles că nu mai sunt stăpână pe viaţa mea, că nu mai decid eu aproape în nicio problemă, că sunt a nimănui, o gimnastă fără drepturi, doar cu obligaţii: nu mai aveam părinţi, îi vedeam foarte rar şi nu aveam voie să le spun nimic, din ceea ce se întâmpla în sala de antrenament; nu mai aveam prieteni, pentru că îmi luau telefonul, îl controlau şi n-aveam nicio altă metodă de comunicare; nu mai aveam timpul meu, în care să fac ce vreau; iar alimentaţia lipsea, uneori, cu desăvârşire – aici am aflat că poţi să şi mori de foame, aici mi-am pierdut şi cunoştinţa, din lipsa hranei şi multe dintre noi ne-am lovit şi ne-am accidentat, pentru că eram ameţite de nemâncare”, a povestit gimnasta la acea vreme pentru Ilfov Sport. 

Ulterior, mama fetei i-a denunțat la DNA pe cei doi antrenori, dar și pe Federația de Gimnastică, pentru abuz în serviciu. Ca răspuns, Federația a dat-o în judecată pe Silvana Peng pentru calomnierea foștilor șefi ai Federației și celor doi antrenori, iar despăgubirile cerute se ridicau la 100 000 de euro. Cu toate astea, familia Asianei a avut câștig de cauză, după decizia instanței din 2019, anunță okmagazine.ro. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!