Liceul Bolintineanu, raiul fotbalistilor in anii '80! Rica Raducanu: "Mai dadeam orele de scoala pe cate un barbut si-un sprit" :)

Rica Raducanu Helmuth Duckadam Miodrag Belodedici Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Iulie 2013, 12:35
Data actualizarii: Joi 04 Iulie 2013, 18:53

► Stadionul e prea mic! STEAUA - PETROLUL, miercuri 20:45, IN DIRECT ProTV si Voyo.ro! Castiga AICI bilete la SuperCupa!

Dimitrie Bolintineanu este liceul aflat acum in plin scandal mediatic cu privire la fraudarea bacalaureatului.

Liceul bucurestean era, in anii '80, frecventat de multi dintre fotbalistii bucuresteni, acesta fiind unul dintre liceele lor preferate.

Trei dintre legendele fotbalului romanesc povestesc despre cum se dadeau ,,atentiile" in liceu.

Rica Raducanu, Miodrag Belodedici si Helmuth Duckadam au fost si ei elevii acestui liceu. Rica Raducanu recunoaste ca mai dadea orele de scoala pe cate un sprit :)

,,Pe vremea aia nu era ca acum cand elevii trag pe nas. Noi mai chiuleam si mai mergeam in spatele scolii sa jucam barbut sau sa bem un sprit. Profesorii ne mai prindeau dar ne iertau", a spus fostul portar rapidist pentru ziarul Ring.

Belodedici si Duckadam au facut si ei liceul la Bolintineanu: ,,Eu am facut liceul ,,Dimitrie Bolintineanu", insa nu am dat bacalaureatul la ei. Se mai facea fondul clasei care era folosit pentru lucruri uzuale. Nu era vorba de spaga dar asa se obisnuia in acea perioada", a spus Duckadam.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!