GALERIE FOTO „Lasă telefonul, folosește-ți mâna cu mine!” 'Sirena' Shakira, apariție senzuală în ultimul clip 

Shakira Shakira piesa Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Iunie 2023, 09:34
Data actualizarii: Vineri 30 Iunie 2023, 09:35

Shakira (46 ani) și-a relansat cariera după despărțirea de Gerard Pique (36 ani). 

Cântăreața columbiană și fostul fotbalist și-au anunțat despărțirea în urmă cu un an, după ce au apărut zvonuri că Pique ar fi înșelat-o. La scurt timp după despărțire, fostul jucător a fost surprins alături de noua iubită, Clara Chia Marti, iar de atunci artista a lansat mai multe piese prin care își ataca dur fostul partener, în versuri. 

Shakira, apariție sexy în ultimul clip 

Mutată în Miami alături de băieți, Shakira și-a relansat cariera muzicală, iar recent s-a scris despre o posibilă relație a sa cu Lewis Hamilton. Artista a lansat o nouă piesă cu clip, în colaborare cu Manuel Turizo, „Copa Vacia” (n.r. Pahar Gol în traducere), în care apare costumată în sirenă.  

„Vezi tu, așa, în ritmul ăsta nu pot continua / Nu mai știu ce să fac pentru a obține mai mult de la tine / Pentru că nu vrei atunci când eu vreau / Ești mai rece decât luna ianuarie / Cer căldură și nu dai mai mult de gheață. 

Mi-e sete de ceva timp, de tine și nu știu de ce / Am poftă de mai mult și vreau să beau dintr-un pahar gol. 

Întotdeauna atât de ocupat cu atâtea afaceri / Ți-ar face bine, iubirea mea, puțin timp liber / Relaxează-te aici pe canapea și dă-mi atenția ta / Nu trebuie să fii poet pentru a-mi îndulci auzul / Lasă telefonul, folosește-ți mâna cu mine / Știu că ești bun, dar mai bună sunt eu”, sunt câteva dintre versurile piesei. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!