„Shakira va deveni mamă!” Anunțul pe care nimeni nu îl aștepta

Shakira Gerard Pique Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Iunie 2023, 09:31
Data actualizarii: Luni 26 Iunie 2023, 09:33

Shakira (46 ani) și Gerard Pique (36 ani) s-au despărțit în urmă cu un an, după 12 ani de relație. 

Cei doi au anunțat separarea prin intermediul unui comunicat oficial, după ce au apărut zvonuri conform cărora fostul fotbalist ar fi înșelat-o pe artistă. Pique a apărut alături de noua iubită, Clara Chia, la câteva luni de la despărțire. 

Recent, s-a scris despre Shakira că ar avea o idilă cu Lewis Hamilton, cei doi fiind surprinși împreună atât după etapa de GrandPrix din Miami cât și după cea din Barcelona. Cântăreața columbiană pare pregătită să își refacă viața, iar o celebră clarvăzătoare, care a avut de-a lungul timpuri predicții care s-au concretizat, anunță ceva complet neașteptat. 

Shakira, din nou însărcinată?! Anunțul unei clarvăzătoare

Mhoni Vidente, clarvăzătoare faimoasă pentru predicțiile făcute în ultimul timp, a asigurat recent că Shakira va avea probleme cu părinții lui Gerard Pique, după ce „i-a luat pe băieți”, scrie sport.es. Pe lângă asta, femeia a prezis că artista ar putea să rămână însărcinată cu al treilea copil. 

„Shakira va fi mamă. Tatăl e un sportiv sau cineva cu care ea se va căsători”, informează sursa citată. Mai mult, aceasta a evidențiat și intenția artistei de a avea o fetiță. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!