Lionel Messi Arabia Saudita PSG Stiri

Leo Messi, implorat să salveze viața unui tânăr de 15 ani condamnat la moarte. Scrisoarea tulburătoare primită de argentinian

Lionel Messi este ambasador al turismului în Arabia Saudită din luna mai, iar starul lui Paris Saint-Germain este implorat să intervină într-un subiect sensibil.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 August 2022, 18:53
Data actualizarii: Duminica 14 August 2022, 18:52

Lionel Messi a primit o scrisoare în care este implorat să ajute la salvarea vieţii unui tânăr condamnat la moarte în Arabia Saudită, relatează Le Figaro.

Leo Messi, implorat să-i salveze viața unui tânăr din Arabia Saudită condamnat la moarte

Lui Messi i-a scris familia unui tânăr care a fost arestat la vârsta de 15 ani. Muhammed al Faraj a fost arestat în 2017 pentru presupuse crime împotriva regimului saudit şi procurorii au cerut pedeapsa maximă, deşi familia susţine că băiatul a fost torturat pentru a spune că a comis faptele de care este acuzat.

“Ca ambasador al turismului Arabiei Saudite, ocupaţi o poziţie de mare influenţă. O veţi folosi pentru salvarea tânărului nostru? 

Gardienii din închisoare l-au agresat, l-au lovit cu picioarele şi l-au ţinut cu braţele în cătuşe deasupra capului ore întregi. Cum pot ei trataa un copil într-un mod atât de brutal?”, i-a scris lui Messi familia tânărului, potrivit news.ro.

Arestat în timp ce juca bowling împreună cu prietenii săi, Mohammed al Faraj a fost trimis imediat la o închisoare pentru adulţi, deşi era foarte tânăr.

Modifică setările cookies