Leo Messi, implorat să salveze viața unui tânăr de 15 ani condamnat la moarte. Scrisoarea tulburătoare primită de argentinian

Lionel Messi Arabia Saudita PSG Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 14 August 2022, 18:53
Data actualizarii: Duminica 14 August 2022, 18:52

Lionel Messi este ambasador al turismului în Arabia Saudită din luna mai, iar starul lui Paris Saint-Germain este implorat să intervină într-un subiect sensibil.

Lionel Messi a primit o scrisoare în care este implorat să ajute la salvarea vieţii unui tânăr condamnat la moarte în Arabia Saudită, relatează Le Figaro.

Leo Messi, implorat să-i salveze viața unui tânăr din Arabia Saudită condamnat la moarte

Lui Messi i-a scris familia unui tânăr care a fost arestat la vârsta de 15 ani. Muhammed al Faraj a fost arestat în 2017 pentru presupuse crime împotriva regimului saudit şi procurorii au cerut pedeapsa maximă, deşi familia susţine că băiatul a fost torturat pentru a spune că a comis faptele de care este acuzat.

“Ca ambasador al turismului Arabiei Saudite, ocupaţi o poziţie de mare influenţă. O veţi folosi pentru salvarea tânărului nostru? 

Gardienii din închisoare l-au agresat, l-au lovit cu picioarele şi l-au ţinut cu braţele în cătuşe deasupra capului ore întregi. Cum pot ei trataa un copil într-un mod atât de brutal?”, i-a scris lui Messi familia tânărului, potrivit news.ro.

Arestat în timp ce juca bowling împreună cu prietenii săi, Mohammed al Faraj a fost trimis imediat la o închisoare pentru adulţi, deşi era foarte tânăr.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!