Klitschko, inca un KO cu 'dragonul' Sosnowski? Vezi cele mai tari lovituri ale campionului WBC!

Albert Sosnowski Vitali Klitschko Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Mai 2010, 12:51
Data actualizarii: Sambata 29 Mai 2010, 21:22

Suprematia fratilor Klitschko in box e pusa la grea incercare de catre polonezul Albert Sosnovski. Cel mai asteptat meci al anului, “Ciocanul de otel” Vitali Klitschko vs “Dragonul” Albert Sosnovski e sambata, 29 mai, de la ora 22.30 in direct pe www.sport.ro si de la 00:00, in direct si la ProTV.

Campionul mondial la versiunea WBC heavyweight, ucraineanul Klitschko, isi va apara centura pentru a 12-a oara in fata omului care l-a facut KO fara probleme pe romanul Catalin Zmarandescu in 2002 – campionul european Sosnovski. Gala va avea loc in Germania, in fata a peste 60.000 de spectatori.

Klitschko are un palmares impresionant: 39 de victorii (dintre care 37 prin KO!) si doar doua infrangeri. Sosnovski are 45 de victorii (dintre care 27 prin KO), doua infrangeri si o remiza.

„L-am urmarit pe polonez si e bun, e bun rau! Va incerca orice sa-mi ia centura, dar promit ca nu va reusi!”, anunta Klitschko. „E un vis devenit realitate, sa ma bat cu ucrainean pentru titlul mondial. Klitschko va regreta ca a ales sa se bata cu mine, voi deveni primul polonez campion mondial la box!”, e replica lui Sosnovski.

Marele meci “Ciocanul de otel” Vitali Klitschko vs “Dragonul” Albert Sosnovski e sambata, 29 mai, de la ora 00:00, in direct la ProTV. Duelul poate fi urmarit din nou duminica seara de la ora 22:00, la Sport.ro.

 VIDEO - cele mai tari KO-uri ale lui Klitschko!

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!