"Juve l-a salvat, dar el a trădat". Descriere dură a lui Adrian Mutu făcută de jurnaliștii italieni 

Adrian Mutu juventus Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 Septembrie 2022, 20:20
Data actualizarii: Miercuri 14 Septembrie 2022, 20:25

Adrian Mutu (43 de ani) a fost inclus într-un top al transferurilor remarcabile făcute de Juventus în perioada de iarnă. 

Fostul internațional român este descris în mod pozitiv de jurnaliștii de la Juvedipendenza, însă există și o parte mai puțin plăcută despre acesta în prezentarea realizată.

"Unul dintre cei mai importanți jucători ai generației sale este, fără îndoială, românul Adrian Mutu, care a sosit în Italia la o vârstă foarte fragedă, în tricoul lui Inter, iar apoi a reușit, într-o perioadă scurtă de timp, să devină un jucător fabulos la Verona și Parma.

Ce i-au reproșat jurnaliștii italieni lui Adrian Mutu

Juve l-a salvat pe Mutu de la colaps, dar el a trădat. La acel moment, în consecință, era important pentru Juventus să aibă în echipă un jucător de mare clasă, așa cum era fostul băiat de la Verona, iar rolul său de 'aghiotant' al lui Del Piero era de un nivel superior absolut.

Într-o linie ofensivă care îi includea, de asemenea, pe David Trezeguet și Zlatan Ibrahimovic, Mutu a reușit, totuși, să strălucească și să fie un jucător potrivit pentru a intra în joc la acea vreme.

Dar din nefericire, în 2006, totul s-a schimbat. Scandalul Calciopoli a dus la retrogradarea lui Juventus în Serie B, iar Adrian nu a avut absolut nicio intenție de a rămâne să-și continue cariera în divizia secundă și astfel, a cerut transferul la Fiorentina.

Era, cu siguranță, o decizie foarte problematică, care a creat multă vâlvă, pentru că, în final, Juve era adevărata salvatoare a românului, întrucât, după scandal, nimeni nu îl mai voia, așa că puțină recunoștință nu strica", a notat sursa de mai sus.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!