Jo Jo Dan se bate cu "Mini-Tyson" Selçuk Aydin! Vezi un super promo! VIDEO

Andre Berto Istanbul jo jo dan Selçuk Aydin Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Iunie 2010, 11:56
Data actualizarii: Vineri 04 Iunie 2010, 12:03

Romanul Jo Jo Dan, va boxa pe 5 iunie, la Istanbul, impotriva turcului Selçuk Aydin, poreclit "Mini-Tyson", intr-un meci care va conta pentru titlul interimar WBC la categoria welter.

Jo Jo Dan l-a inlocuit pe americanului Luis Collazo, care a renuntat la acest meci.

Jo Jo Dan are 26 de victorii (14 KO) in palmares la categoria superusoara (welter light), va trebui sa urce la welter pentru lupta cu turcul Selcuk Aydin, 26 ani, 19 victorii (15 KO).

Jo Jo Dan, detinatorul centurii WBC Continental Americas, l-a invins prin KO in repriza a 10-a pe brazilianul Andre Marcos Do Nascimento, pe 10 aprilie la Bucuresti, si astepta un meci eliminatoriu pentru centura WBC la welter light.

Turcul Aydin, campion european si detinatorul centurii WBC International Champion, urma sa boxeze pentru titlul interimar WBC al categoriei welter cu americanul Luis Collazo, care a renuntat la lupta motivand ca bursa este prea mica (105.000 dolari) si nu mai poate face categoria.

Aydin este campion european in 2003 la amatori si vicecampion mondial in 2004. Aydin si-a luat numele de ring ''Mini Tyson'' pentru ca are un stil asemanator cu al campionului american. Turcul vrea sa dovedeasca ca este cel mai bun din lume si sa lupte cu Andre Berto, Floyd Mayweather, Miguel Cotto si Manny Pacquiao.

Jo Jo Dan are o mare sansa sa patrunda in lumea boxului mare, dar turcul se anunta cel mai dificil adversar al sau de pana acum.

Titlul mondial WBC la welter este detinut de americanul Andre Berto din ianuarie 2009, cand l-a invins pe Luis Collazo.

Invingatorul meciului ar urma apoi sa boxeze cu americanul Andre Berto, campionul mondial WBC.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!