GALERIE FOTO Iubita și sora lui Radu Drăgușin, surprinse cu partenera unui fotbalist de la Tottenham! Ce au făcut

radu dragusin ioana stan Meira Dragusin Paula Iense Stiri Ioana Stan / Sursa foto: Instagram
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 13 Ianuarie 2024, 17:10
Data actualizarii: Sambata 13 Ianuarie 2024, 17:12

Radu Drăgușin (21 ani) a semnat cu Tottenham, care l-a transferat de la Genoa. 

Fundașul naționalei este cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc, mutarea realizându-se la suma de 30 de milioane de euro. Radu Drăgușin este al patrulea român care evoluează pentru Tottenham și ar putea debuta chiar la câteva zile de la transferul oficial, în duelul cu Manchester United. 

Drăgușin nu a mers singur la Londra pentru a semna contractul, ci a fost însoțit de familie, dar și de iubită. Ioana Stan i-a fost alături fotbalistului încă de la plecarea din Italia. Meira Drăgușin, sora jucătorului, a zburat și ea la Londra pentru a fi alături de fratele său în cel mai important moment al carierei. 

Meira Drăgușin și Ioana Stan au jucat Monopoly cu soția lui Timo Werner 

Radu Drăgușin și Timo Werner au fost singurele transferuri realizate de Spurs până acum. Cei doi s-au întâlnit în ziua în care fundașul român a făcut vizita medicală și au vorbit puțin, după cum a arătat și Tottenham pe canalul oficial, și se pare că vor avea o relație apropiată, asta în contextul în care și partenerele lor s-au apropiat. 

Meira Drăgușin a postat o poză pe Instagram în care arăta un joc Monopoly, personalizat cu Tottenham, etichetându-le pe Ioana Stan, dar și pe soția lui Timo Werner, Paula Lense. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!