De necrezut! Ce a putut declara un tenismen american după un meci pierdut la Cupa Davis: jurnaliștii au rămas interziși

Reilly Opelka conferinta de presa Cupa Davis Reilly Opelka declaratii Tenis ATP Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 12:34
Data actualizarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 12:39

Reilly Opelka a fost de nederanjat într-o conferință de presă organizată după un meci pierdut în Cupa Davis, în fața lui Sonego. 

La 24 de ani, Reilly Opelka ocupă locul 26 mondial și nu ezită să își comunice clar nemulțumirea față de calitatea îndoielnică a întrebărilor puse de anumiți jurnaliști de tenis în timpul conferințelor de presă. 

Pentru a răspunde cu aceeași monedă și a ridica nivelul conștientizării din jurul acestei probleme, tenismenul american a oferit o serie de declarații evazive și scurte, într-o conferință de presă derulată în cadrul Cupei Davis 2021, după înfrângerea suferită în fața italianului Lorenzo Sonego, scor 3-6, 6-7. 

Transcrierea conferinței de presă în care Reilly Opelka a făcut ce a vrut 


Moderator: Întrebări, vă rog.

Poți să ne spui unde a fost câștigat și pierdut acest meci? A fost un singur break pe durata întregii partide. Destul de strâns. 

Opelka: Da, a fost un meci bun.

Cât despre Lorenzo, a făcut doar trei greșeli neforțate. Ai simțit că nu ratează nicio minge azi?

Opelka: Da, a jucat cu o mare libertate, știți...

Înțelegem că ai pierdut și că nu îți place să fii aici, probabil. Dacă poți să fii, te rog, puțin mai amabil și să elaborezi. Cum a fost atmosfera? Cât de dificil ți-a fost să joci în fața acestui public? Dacă ne-ai putea spune ceva, ar fi frumos.

Opelka: Da, a fost frumos. 

Ce?

Opelka: A fost frumos. 

Reilly Opelka, dezamăgit crunt de calitatea proastă a întrebărilor puse de jurnaliști


„Am întâlnit un jurnalist care spunea: 'Roland Garros nu va avea proba de dublu mixt anul acesta. Dublul mixt e ceea ce constituie esența unui turneu de are șlem.' Și eu mă gândeam: 'Ce? Serios? E o glumă? Nici nu ar trebui să se țină proba de dublu mixt. Ar trebui să o scoată din competiții. Nu se vinde niciun bilet la meciuri, nimănui nu-i pasă, nu vine nimeni să se uite și nimeni nu vrea să fie acolo. 

Ar trebui să scăpăm de această probă și să realocăm toți banii în calificările probelor individuale de masculin și feminin. Purtați grija oamenilor care chiar pot să vândă bilete. Pe mine mă șochează acest lucru. Presa e oribilă în sportul nostru, ține tenisul în loc,” a declarat Reilly Opelka pentru Inside Tennis

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!