Val de critici către jucătorii lui Dinamo: „Se alintă, se consideră niște răsfățați ai sorții!”

Dinamo Ionut Badea Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 12:29
Data actualizarii: Luni 29 Noiembrie 2021, 12:42

Dinamo este penultima în Liga 1, cu 9 puncte după 17 etape. 

După ce a bifat cel mai slab tur din istorie, acumulând doar 8 puncte în primele 15 etape, returul nu a început fericit pentru Dinamo. Echipa din Ștefan cel Mare a adunat doar 1 punct în cele două meciuri, remizând cu FCU Craiova, 0-0, și pierzând cu FC Voluntari, 1-2.

Însă, Ionuț Badea este de părere că vina pentru această decădere este exclusiv a jucătorilor. Antrenorul consideră că fotbaliștii pregătiți de Mircea Rednic nu conștientizează gravitatea situației. 

Pentru mine e cu atât mai frustrant având în vedere că probleme cu banii nu sunt. Insolvența obligă clubul să plătească la zi salariile. Lucrurile țin și de lotul de jucători. 

Le-aș adresa o întrebare acestor jucători: ei chiar vor să retrogradeze? Mi se pare că se alintă, consideră că sunt niște răsfățați ai sorții că au ajuns la Dinamo. Cred că e momentul să accepte situația, că nu mai sunt la Dinamo care se bătea la titlu, ci la Dinamo care se bate la retrogradare. 

Mi-e foarte greu să accept această situație legată de comportamentul, temperamentul și comunicarea pe care le au jucătorii lui Dinamo”, a declarat Ionuț Badea pentru gsp

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!