GEST DE MAHALA, partea a 2-a! Ioan Becali l-a scuipat pe Manolo Terzian in pauza publicitara

Autor: Sport.ro
Sambata 14 Februarie 2009, 18:11
Fostul agent FIFA, Ioan Becali a avut aseara la sport.ro o iesire necontrolata si incalificabila - l-a agresat pe realizatorul Emanuel Terzian pentru ca aceasta a deschis discutia despre dosarul transferururilor in care Becali e inculpat.

Personajul devenit celebru pentru ca i-a amenintat pe ziaristi ca-i face de la brau in jos, nu va mai avea de acum ocazia sa jigneasca si sa ameninte pe vreun canal al trustului Media Pro.

Subiectul emisiunii Informatia de la sport.ro - transferurile ilegale de fotbalisti - l-a iritat pe Ioan Becali, inculpat in acest dosar.

Pe pauza pricinuita de incident, Ioan Becali a devenit si mai violent la adresa lui Emanuel Terzian, pe care l-a scuipat si l-a amenintat din nou inainte sa plece.

Iesirea lui Ioan Becali a fost comentata pe internet de zeci de mii de oameni. Multi dintre ei au criticat prezenta in emisiunile TV a unor astfel de personaje. De azi incolo, fostul agent Ioan Becali, inculpat in dosarul transferurilor, nu va mai aparea in nicio emisiune televizata din grupul Media Pro.

VEZI PRIMUL INCIDENT: GEST DE MAHALA! Ioan Becali a aruncat cu microfonul si l-a jignit in direct pe moderatorul Emanuel Terzian

A doua zi consecutivă de scădere a gradului de infectare în București. Când se vor redeschide restaurantele
BRAT

Modifică setările cookies