VIDEO Imagini ireale: un tânăr boxer român, bătut de antrenor după ce a câștigat titlul! Reacția agresorului 

Gabriel Schiopu Bogdan Dobrescu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Decembrie 2021, 23:02
Data actualizarii: Vineri 10 Decembrie 2021, 23:03

Momentul incredibil s-a petrecut la Brăila, acolo unde s-a desfășurat o competiție națională de box. 

Incidentul s-a petrecut la Campionatul Național de box Under 22, acolo unde Gabriel Șchiopu, un tânăr boxer din Ploiești a fost agresat de antrenorul lotului național, Bogdan Dobrescu, chiar după ce reușise să câștige și urma să urce pe podium. 

Totul a plecat de la Bogdan Dobrescu, cel care le-a strigat celor aflați în tribună pentru a-l susține pe sportivul din Ploiești să facă liniște. Aceștia i-au reproșat gestul antrenorului după victoria obținută de Gabriel, încadrându-l ca fiind exagerat, iar reacția a șocat pe toată lumea. 

Fostul sportiv l-a lovit cu pumnul în față pe Gabriel Șchiopu, reușind să îi spargă arcada, iar tânărul boxer a fost nevoit să urce pe podium cu fața sângerând. Ulterior, acesta s-a fotografiat și a postat pe contul de Facebook, anunțând că Bogdan Dobrescu va fi dat în judecată.

Dezvăluirile tânărului boxer 

Gabriel Șchiopu a dezvăluit și care a fost motivul pentru care ar fi reacționat așa Bogdan Dobrescu. 

„Maestrul Dobrescu Bogdan a țipat la copii, i-a înjurat. Eu am coborât jos din ring și copiii mi-au zis. I-am spus maestrului meu, Moroiță Ion, uitați, maestre, ce urât vorbește maestrul Dobrescu”, a declarat tânărul boxer pentru știrileprotv.

Reacția agresorului 

Antrenorul care l-a agresat pe tânărul campion a încercat să se apere și a declarat că i-a spart arcada lui Șchiopu în mod involuntar, povestind versiunea sa a evenimentelor. 

„Discutam în sală cu maestrul Feri Vaștag și nu ne puteam înțelege din cauza țipetelor unor copii, care strigau la meciul lui Șchiopu. I-am rugat să tacă din gură și au înțeles. Apoi, m-a chemat Moroiță să mă întrebe ce-am avut cu puștii, i-am explicat și începuse să mă ia cu chestii de genul 'da’ cine ești tu?'.

Pe Șchiopu l-am avut elev în urmă cu trei ani, l-am ajutat să iasă campion național, iar el mă jignea în toate felurile pe Facebook după ce l-am prins fumând și am trimis poze și lui Moroiță, și pe la Federație. Iar acum a intervenit în discuție.

'Cu ce m-ai ajutat tu?'. Și m-a înjurat. În momentul ăla i-am tras o palmă și, fără să vreau, l-am atins și cu cureaua de la ceas, care s-a și rupt când l-am nimerit în arcadă”, a declarat Bogdan Dobrescu conform PlaySport

VIDEO - Momentul incidentului

Sursa foto: Facebook Șchiopu Gabriel 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!