Ilie Nastase, ingrozit de atentatele teroriste din Paris: "Sa fim impreuna in momentele astea. Euro nu trebuie anulat!" Prima reactie de la UEFA

Ilie Nastase atentate teroriste Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Noiembrie 2015, 12:17
Data actualizarii: Sambata 14 Noiembrie 2015, 12:33

Parisul a fost zguduit aseara de atentatele teroriste ce au lasat in urma peste 120 de morti. 200 de oameni sunt raniti, 99 dintre ei fiind in stare critica.
VEDETI LA SPORT PROTV, ORA 20.00: IMAGINILE GROAZEI FILMATE DE REPORTERUL PROTV PE STADE DE FRANCE

Ilie Nastase este ingrozit de atentatele din Paris, orasul in care a locuit timp de mai multi ani. Evenimentele nu l-au surprins in capitala Frantei. Tocmai se pregatea sa zboare spre Anglia.

"Este o spaima in toata lumea, nu doar in Franta. Din pacate, sunt niste lucruri de care nu putem sa ne aparam. Putem doar sa ne unim, sa fim impreuna in momentele astea. Oamenii astia sunt crescuti sa ucida si sa sara in aer. Nu avem ce sa facem."

"E o problema a lumii, nu doar a Frantei. Acum ma gandesc sa nu ma mai duc prea des la Paris, dar asta nu inseamna ca sunt ferit mai mult la Londra, sau in oricare capitala a lumii."

"Copiii astia sunt crescuti de mici sa faca lucurile astea. N-avem cum sa combatem. Eu, cel putin, nu stiu cum, nu vad nicio solutie."

"Cred ca daca anulam acest campionat, ii facem pe ei sa fie invingatori. Le-am da o satisfactie. Nu cred ca este o solutie sa se suspende Euro.", a spus Ilie Nastase pentru ProTV.

Intr-un comunicat emis astazi, UEFA isi exprima "sprijinul si solidaritatea pentru Franta si pentru toti cei afectati de aceste acte oribile".

"Suntem profund socati si intristati", spun oficialii UEFA.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!