FOTO Ianis Hagi și-a cerut partenera de soție! Reacția fabuloasă a tatălui său, Gică Hagi

Ianis Hagi Gica Hagi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 21 Iunie 2023, 20:09
Data actualizarii: Miercuri 21 Iunie 2023, 20:29

Ianis Hagi are o relație de lungă durată alături de o studentă din Constanța, Elena Tănase.

Ianis Hagi și-a cerut partenera în căsătorie la Paris, în fața Turnului Eiffel, iar tatăl fotbalistului de la Rangers, Gică Hagi, actual antrenor la Farul Constanța, a oferit o reacție savuroasă!

Reacția fabuloasă a tatălui său, Gică Hagi

„Regele” a precizat că se simte extrem de bucuros pentru realizarea fiului său și că s-a liniștit. De asemenea, Gică Hagi a precizat că, odată cu cererea lui Ianis Hagi pentru partenera sa, Elena, le-a spus celor doi să se împace cât mai bine unul cu celălalt.

„O bucurie! Bravo lui că își asumă, ia decizii, e responsabil! Un copil liniștit, care știe ce face în viață. Eu ca părinte sunt foarte, foarte liniștit. (n.r. v-a luat prin surprindere?) Pe mine? Am aflat printre primii. S-a întâmplat între ei doi. Cum le-am spus și lor, să se împace bine unul cu celălalt. Foarte fericit sunt!”, a spus Gică Hagi la televiziunea DigiSport.

Ianis Hagi și-a cerut partenera de soție!

Ianis Hagi a postat o poză pe rețelele social media în care a îngenuncheat în fața partenerei sale, pentru a-i oferi inelul! În doar 15 minute, fotografia a strâns aproape 10.000 de aprecieri!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ianis Hagi (@ianishagi)

Ianis Hagi sună alarma după Elveția - România 2-2

România a smuls un egal nesperat în Elveția, 2-2, în ultimele minute ale partidei, când Valentin Mihăilă a fost servit ideal de două ori în doar trei minute de Olimpiu Moruțan, și rămâne în continuare pe locul doi în Grupa I. 

Ianis Hagi consideră că tricolorii au transmis un mesaj, acela că nu cedează până la finalul partidei, chiar dacă sunt conduși, și că sunt în stare să se plieze pe orice situație. Totodată, mijlocașul ofensiv al lui Rangers este de părere că România a arătat diferit din punct de vedere tactic în repriza secundă.

CE A SPUS, AICI

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!