GALERIE FOTO I-a 'dezgustat' pe fani cu gesturile sale, iar acum a comis-o din nou! Ce a făcut campioana olimpică din Rusia de 'Ziua Victoriei'

Victoria Sinitsina Rusia Vladimir Putin Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Mai 2022, 13:06
Data actualizarii: Marti 10 Mai 2022, 13:12

Pe data de 9 mai, Rusia a sărbătorit 'Ziua Victoriei', în cinstea momentului din 1945, când Germania nazistă a fost învinsă. 

Victoria Sinitsina (27 ani) a stârnit numeroase reacții negative în rândul fanilor săi, după ce a fost prezentă la mitingul pro-război al președintelui Rusiei, Vladimir Putin, ce a avut loc în luna martie, pe stadionul Luzhinki. Astfel, sportiva care a fost medaliată cu aur în proba de patinaj artistic la Jocurile Olimpice de la Beijing, împreună cu partenerul său, Nikita Kasapolov, a fost catalogată drept susținătoare a liderului de la Kremlin. 

Mesajul postat de Victoria Sinitsina de 'Ziua Victoriei', după ce și-a 'dezgustat' fanii 

Tânăra sportivă a postat pe contul de Instagram un mesaj cu ocazia 'Zilei Victoriei', amintindu-și de cei care au luptat în Al Doilea Război Mondial pentru Uniunea Sovietică, la acea vreme. Victoria a vorbit despre rudele sale, care au luptat în război, pentru a-și apăra țara. 

„Străbunicul meu Alexander Sergeevich Suslakov a luptat pe frontul Karelian, în est. A fost ofițer și a primit ordinul de Apărător al Patriei în Al Doilea Război Mondial. A murit în 2000.

Unhiul meu Sinitsin Semyon Borisovich a fost mitralior. A fost dat dispărut timp de 30 de ani, dar în urma cercetărilor s-a stabilit că a murit în februarie 1944, la 20 de ani.

Un alt unchi, Tereshkov Mikhail Afanasyevich, a plecat la război la 17 ani, a fost artilerist. Nu se știe când și unde a murit. Doi dintre cei trei nu s-au putut bucura de viață, să cunoască bucuria de a avea o familie. Nu au văzut lumea, dar familia mea îi va ține minte mereu”, a scris Victoria pe Instagram. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!