I-a dat o PERVERSA cu capul in gura si a ramas in teren! Nimeni nu-si explica de ce N-A fost DAT AFARA! Cosmarul Stelei poate s-o BANTUIE pana in primavara

Napoli Dnepr Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 26 Octombrie 2012, 07:20
Data actualizarii: Vineri 26 Octombrie 2012, 07:18

Stelistii ar da orice ca sa stie ca anul asta vor reusi sa se razbune pe echipele care i-au facut viata de COSMAR in ultimele sezoane de meciuri europene!

 

Napoli e unul dintre adversarii de care Steaua n-ar vrea sa mai auda in primavara! Italienii care au scos-o din Europa in ultima secunda din prelungiri, acum doi ani, au un an de cosmar in Eurropa League! In grupa cu Dnepr, PSV si AIK Stocholm, au abia 3 puncte dupa 3 meciuri, dar continua sa se bata pentru locul 2 cu olandezii.

In deplasarea inghetata din Ucraina, n-au avut nicio sansa sa conteze. Dnepr a batut cu 3-1 si e lider de necontestat in serie, cu 9 puncte. Faza serii pentru Napoli n-a fost nici macar golul marcat de Cavani din penalty, in minutul 76. Federico Fernandez a luat prim-planul cu un procedeu interzis pana si in K1! Arbitrul a vazut cand argentinianul si-a lovit cu capul in figura un adversar, insa nu i-a dat decat galben!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!