"E mai greu sa lucrezi cu Copos decat cu Ceausescu! Nu exista acum vreun presedinte de club mai corect decat Nicu Ceausescu!"

George Copos Viorel Hizo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Ianuarie 2011, 08:16
Data actualizarii: Luni 24 Ianuarie 2011, 08:28

Viorel Hizo l-a avut sef pe Nicu Ceausescu la Sibiu si spune ca acesta avea in primul rand onoare si caracter!

Viorel Hizo a trecut pe la Dinamo, Rapid, FC Vaslui, Ceahlaul, Inter Sibiu si FC National, dar spune ca cel mai dificil sef pe care l-a avut vreodata a fost George Copos, care "e mult mai dificil chiar si decat Nicu Ceauşescu", pe care Hizo l-a avut sef la Sibiu in anii ’80, scrie Libertatea. “De cate ori am pus Rapidul pe picioare, am fost indepartat. Copos e imprevizibil, e mai greu sa lucrezi cu el decat era sa lucrezi cu Ceausescu. Nicu avea un mare caracter si onoare. Oprea la vama tirurile cu carne si le dadea hrana sibienilor. Niciodata nu a vrut sa faca blaturi cu echipa. Isi dorea tot timpul sa bata pe Dinamo, pe Steaua. O sa mi-i pun in cap pe multi, dar nu cred ca există la ora aceasta vreun presedinte de club mai corect decat el", spune Hizo.

Hizo spune ca Nicu Ceausescu nu facea deloc asa cum fac sefii de azi din fotbalul romanesc. “Am lucrat doi ani cu Nicu, dar niciodata nu a intrat in vestiar sa tipe la noi. Nici vorba sa faca el primul 11”. Hizo s-a format ca antrenor la Textila Cisnadie, unde conducea fabrica de mobila. ”Nu mi-era usor sa conduc in acelasi timp si fabrica de mobila, si echipa. Cei mai multi dintre jucatori erau angajati la fabrica si erau scutiti de munca, veneau doar la antrenamente. A fost frumos si mi-a prins bine ca am inceput de jos. Daca nu eram director la fabrica, nu faceam multi purici la echipa. Cred ca ma lucrau imediat, pentru ca ii urcam pe gard cu pregatirea fizica”, povesteste Viorel Hizo, care recunoste ca marea dragoste ramane Rapid.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!