Hackerii Anonymous au lovit din nou! Mesajul apărut pe camerele de supraveghere din Rusia 

Anonymous Rusia Ucraina Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Martie 2022, 14:20
Data actualizarii: Joi 17 Martie 2022, 14:21

Rusia a invadat Ucraina la ordinele lui Vladimir Putin în dimineața zilei de 24 februarie. 

Ucrainenii se luptă să facă față armatei trimise de Putin și atacurilor neîncetate ale rușilor, primind sprijin financiar și în materie de arme din partea țărilor din Europa. Mai mult decât atât, Statele Unite și marile puteri europene au aplicat o serie de sancțiuni drastice Rusiei, însă până în prezent, președintele de la Kremlin pare de neclintit. 

În război s-au implicat și hackerii din gruparea Anonymous, deja cunoscuți pentru intervențiile lor și în mai multe acțiuni împotriva ISIS și CIA. Renumiții hackeri au declarat „război cibernetic” Rusiei, iar de atunci au reușit o serie de mutări importante, dând jos până și site-ul oficial al Serviciului Federal de Securitate din Rusia

Hackerii Anonymous au 'spart' mai multe camere de supraveghere din Rusia

Mai mult, cei din Anonymous au reușit să se 'infiltreze' și pe televiziunile publice din Rusia, publicând imagini reale cu războiul din Ucraina, total opuse celor promovate de publicațiile propagandiste de la Kremlin. Ultima lovitură a hackerilor a vizat camerele de supraveghere din Rusia. 

Au reușit să 'spargă' camerele de supraveghere din mai multe locații în care rușii își desfășoară activitățile profesionale, publicând un mesaj despre situația din Ucraina. 

„Putin omoară copii! 352 de civili ucraineni au fost omorâți. Rușii au mințit pe site-ul 200rf.com (n.r. site lansat de ucraineni cu listele răniților, pentru ca rușii să își găsească victimele războiului) Slavă Ucrainei! Hackuit de Anonymous”, se arată în mesaj. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!