VIDEO Hackerii Anonymous au lovit din nou! Imaginile apărute pe toate televizoarele din Rusia după ce au declarat război cibernetic 

Anonymous Rusia Ucraina Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Februarie 2022, 00:10
Data actualizarii: Duminica 27 Februarie 2022, 00:12

Ucraina primește sprijin și pe partea cibernetică, din partea unora dintre cei mai faimoși hackeri.

Gruparea celebră de hackeri Anonymous nu s-a oprit după ce a doborât site-urile principale din Rusia, care făceau propagandă știrilor pro-Putin, prezentând o variantă diferită a ceea ce se întâmplă în Ucraina. Mai mult, hackerii au închis o bună perioadă de timp site-ul Ministerului Apărării din Rusia, iar acum au dat o nouă lovitură.

După ce au închis mai multe site-uri renumite, cei din gruparea Anonymous au reușit să 'spargă' canalele de stat din Rusia, iar pe televizoarele rușilor au început să ruleze imagini reale cu ceea ce se întâmplă în Ucraina, după cum au anunțat chiar ei, pe contul oficial de Twitter. 

Din imagini se vede un televizor, filmat de o persoană, cu o listă de canale în limba rusă, însă pe oricare dintre canalele accesate apar imagini cu tragedia din Ucraina. 

Mai multe site-uri importante, 'doborâte' de Anonymous

Hackerii din Anonymous au declarat „război cibernetic” Rusiei după acțiunile teribile ale lui Vladimir Putin. 

După cum chiar ei au anunțat, cei din Anonymous au lansat atacuri cibernetice împotriva celor de la RT.com, dar și a tuturor site-urilor și televiziunilor din Kremlin, care aparțin de guvernul Rus. 

Cei de la RT.com au confirmat atacul, punctând că unele site-uri au fost fie încetinite, fie offline pentru perioade lungi de timp. Gruparea Anonymous a luat ca țintă prima dată site-ul menționat, după sesizarea că știrile erau prezentate dintr-o manieră pro-Rusia în războiul cu Ucraina, fără să relateze situația așa cum se petrece. 

Pe contul de Twitter, cei de la Anonymous au postat diferite informații legate de planurile armatei rusești, iar în ultima postare au anunțat că au doborât site-ul oficial al Ministerului Apărării din Rusia. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!