Gripa noua, AH1N1, se raspandeste uluitor! 91 de cazuri in ultima zi!

AH1N1 gripa noua gripa noua simptome gripa noua tratament gripa porcina Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Noiembrie 2009, 17:29
Data actualizarii: Vineri 13 Noiembrie 2009, 15:09

UPDATE: Situatia se complica in evolutia gripei AH1N1 in Romania. Si asta pentru ca avem o data trasmiterea locala, ce pare de neoprit, dar si amenintarea din afara granitelor tarii. In Ucraina gripa noua s-a raspandit rapid si a luat deja zeci de vieti.

Site-ul stirileprotv.ro a lansat o sectiune dedicata noii gripe!

17:42 Primele doua cazuri de infectare cu noul virus gripal din judetul Harghita, o eleva si o angajata a unui centru cultural, ambele la Miercurea Ciuc, au fost confirmate, miercuri dupa-amiaza, de Institutul Cantacuzino din Bucuresti.

Se pare ca este vorba despre o eleva din clasa a XII-a de la Colegiul National "Octavian Goga" din Miercurea Ciuc si de o angajata a Centrului Cultural Judetean Harghita.

17:37Alte 17 persoane au fost confirmate, miercuri dupa-amiaza, la Arad, ca fiind infectate cu virusul gripal AH1N1, respectiv 16 elevi si un adult. Mai mult, Directia de Sanatate Publica Arad suspecteaza ca trei medici din cadrul institutiei ar fi contractat boala.

Unul din cele 17 cazuri anuntate miercuri a fost confirmat prin probe biologice trimise la Institutul Cantacuzino, iar cei 16 elevi au fost confirmati "clinic si epidemiologic".

Citeste AICI mai mult!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!