VIDEO Gigi Becali e gata să-l ajute pe Dănuț Lupu: ”O să fac o cerere”

Gigi Becali Danut Lupu FCSB Stiri Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Octombrie 2023, 19:15
Data actualizarii: Luni 09 Octombrie 2023, 19:19

Dănuț Lupu (56 de ani) a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare.

Fostul mare internațional român a fost pedepsit după ce a fost prins conducând fără permis în repetate rânduri. Revenit în țară duminică după-amiază, la aeroport Dănuț Lupu a fost preluat și tranposrtat la penitenciar de către Poliția Transporturilor.

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a fost primul care și-a manifestat intenția de a-l angaja la echipa sa pe fostul campion al României cu Rapid și Dinamo.

  • Gigi Becali

Omul de afaceri spune că este gata să-i ofere un post la baza FCSB-ului pe perioada detenției.

Gigi Becali: ”Ce post va avea? Să taie frunză la câini pe acolo”

„După 21 de zile îi dă regimul deschis. N-are cum să-i dea altfel. O să fac cerere, o să zic că vreau să angajez la FCSB un fost fotbalist, care a câștigat campionatul. Ce post va avea? Să taie frunză la câini pe acolo. Ce să facă? 

Să facă ce vrea pe acolo prin bază. Trebuie să-i distrugem la pușcărie? El e condamnat pentru educație. Lasă că o să fac eu o lege, vor fi obligați ca oamenii fără infracțiuni violente să aibă 25 de zile pe an afară. Și să fie obligați să le dea! O să vedeți voi”, a spus Gigi Becali.

Dănuț Lupu a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare cu executare pentru că a condus din nou fără permis. Curtea de Apel București a respins apelul formulat de Dănuț Lupu, în care se solicita transformarea pedepsei în amendă penală. 

În apărarea sa, fostul fotbalist de la Dinamo, Rapid și naționala României (a jucat la Mondialul din 1990) a spus că regretă faptele, însă trebuia să ajungă la spital și, în absența unui taxi, a condus fără permis. Nu este însă pentru prima dată când Lupu, un talent uriaș al fotbalului românesc, are probleme cu justiția.

VIDEO - Gigi Becali, despre Dănuț Lupu

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!