Gigi Becali, dat de gol de Dumitru Dragomir! Decizia radicală luată de patronul FCSB: „Gata, a pus stop! Mi-a zis”

Gigi Becali Dumitru Dragomir FCSB Stiri Gigi Becali
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 10 August 2023, 09:19
Data actualizarii: Joi 10 August 2023, 09:26

Decizie importantă luată de Gigi Becali, patronul FCSB.

Gigi Becali, cunoscutul om de afaceri și patron al echipei FCSB, a luat o decizie surprinzătoare în ceea ce privește afacerile. După ani de vânzări profitabile de terenuri, el a ales să schimbe direcția și să investească în construcția de apartamente, conform dezvăluirilor făcute de Dumitru Dragomir.

Patronul FCSB (care se pregătește pentru meciurile din dubla cu Nordsjaelland din Conference League - detalii AICI) a fost influențat de propria familie să ia această decizie.

Becali schimbă strategia în afaceri

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a explicat că Gigi Becali a înțeles avantajele financiare ale imobiliarelor și a hotărât să investească mai mult în acest domeniu.

„Gigi își face el apartamente. L-au trezit copiii, el a avut pământ nemaipomenit, eu nu vindeam pământul lui Gigi nici dacă mă împușca. Când a văzut câți bani se fac din imobiliare, că dacă ai pământul gratis, îți dai seama că îți iese blocul… în loc să vinzi cu 100, câștigi 400, făcând blocuri. Și acum s-a trezit, nu mai vinde.

Gata, a pus stop. A recuperat vreo 6-7 hectare vis-a-vis de unde am construit eu cele 120 de apartamente, nu vrea să mai vândă din ele, am vrut eu și a zis că pământul ăsta nu îl mai vinde. Știi de ce nu vinde? Datorită fetei lui a făcut un bulevard de 21 de metri care duce din bulevardul ăsta până în lac”, a spus Mitică Dragomir, potrivit Fanatik.

Meciul dintre FCSB și Nordsjaelland va fi transmis în direct la PRO TV, pe platforma VOYO și va putea fi urmărit și în format LIVE VIDEO pe SPORT.RO, începând cu ora 21.30, joi seară

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!