VIDEO Gestul făcut de un campion după eliberarea Irpinului! S-a dus direct în beciul casei: „Mama a pus-o aici, ca să o protejeze!”

Yaroslav Amosov Război în Ucraina Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 03 Aprilie 2022, 17:22
Data actualizarii: Duminica 03 Aprilie 2022, 17:32

Yaroslav Amosov, luptător ucrainean de arte marțiale mixte, a hotărât să rămână în Ucraina pentru a-și apăra țara natală.

În urma acestei decizii, luptătorul a fost nevoit să renunțe la următoarea luptă pentru titlul Bellator (pe care îl deține). Cu toate acestea, nu a uitat de centură.

Vineri, președintele Bellator, Scott Coker, a distribuit un videoclip pe rețelele de socializare în care Amosov își recuperează titlul la categoria semi-mijlocie din ceea ce pare a fi o clădire distrusă din Ucraina (beciul casei sale din Irpin, potrivit internauților). 

Amosov apare în videoclip cu un zâmbet larg pe buze în timp ce iese dintr-un beci și scoate centura dintr-o pungă de plastic.

„O centură cu multă istorie! Acum nu o voi da, mama a ascuns-o în siguranță și a supraviețuit bombardamentului” - este mesajul care a însoțit clipul.

Amosov (26-0) trebuia să-și apere pentru prima oară titlul împotriva lui Michael „Venom” Page la Bellator Londra pe 13 mai. Evenimentul a fost amânat după ce Rusia a invadat Ucraina pe 24 februarie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!